Foto Video

Firma DREAM PARTY colaboreaza numai cu fotografi si cameramani profesionisti ,avand o vasta experienta atat in televiziune cat si in evenimente private. Echipele noastre realizeaza poze si filmari pentru orice tip de eveniment (nunti, botezuri, petreceri private, aniversari, lansari, conferinte, congrese, simpozioane, sedinte foto private, etc) asigurand editarea si montarea materialelor la cea mai inalta calitate.

Suntem intotdeauna pregatiti sa iti oferim cea mai frumoasa amintire, prin filmele si fotografiile pe care le realizam.

Amintirile sunt calatorii care asigura continuitatea intre ieri si astazi . Sunt un liant intre locuri pline de emotie si revederea chipurilor dragi noua, De aceea echipele noastre alaturi de dumneavoastra creeaza amintiri de neuitat.

Trimiteți-ne e-mail

2 + 3 = ?

PRETURI & OFERTE

DREAM PARTY va ofera servicii complete: fotograf nunta, video nunta, sedinta foto si cabina foto. Pentru a primi cea mai optima si corecta oferta de pret, trebuie sa ne contactati la numerele afisate in site sau completand formularul

CERE OFERTA DE PRET

Echipa DREAM PARTY va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a stabili impreuna detaliile evenimentului pe care urmeaza sa-l realizam.

Videograful si fotograful Dream Party vor transforma povestea voastra intr-un film de vis plin de emotie. Cu profesionalism si pasiune vom surprinde atmosfera si dragostea in imagini creând amintiri de neuitat. Vom opri timpul pentru a relata povestea evenimentului dumneavoastra.

Galerie video

Cabina foto

Preturi incepand de la 200 euro ( 4 ore )